Portfolio

Introductie

Dit is het portfolio van Nathaniel Jongerius. In het afgelopen half jaar ben ik druk bezig geweest met bewijslast verzamelen, om zo mijn studievoortgang te kunnen laten zien. Alle informatie is te zien op deze website die ik gebouwd heb. 

In de rest van deze pagina kan je meer te weten komen over wie ik ben. Daarnaast als je in de menubalk op Fontys klikt kan je naar alle andere pagina’s navigeren. 

Ik heb de website opgedeeld in meerdere pagina’s. De eerste pagina is natuurlijk deze pagina. Daarnaast is er nog een pagina voor coaching en heb ik een een drie pagina’s gemaakt voor de drie skills die ik gevolgd heb. Alle drie de skills zijn gecategoriseerd onder de noemer skills.

Ik heb mijn portfolio op dit moment samengevoegd met de website van mijn bedrijf SolidWay. Die pagina’s kunnen ook als bewijslast worden gezien voor de skill ondernemerschap aangezien we bij die skill een bedrijf moesten opzetten met alles erop en eraan.

Ik heb geen gebruik gemaakt van een template en alles handmatig gemaakt. Ik hoop dat wat ik gedaan hebt bevalt, heb je feedback hoor ik het graag. Veel plezier met het lezen van mijn portfolio!

 

Wie ben ik?

Ik ben Nathaniel Jongerius. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Eindhoven. Ik studeer op dit moment commerciële economie op Fontys Hogescholen. Echter heb ik in het verleden ook twee jaar ICT gestudeerd. 

Ik ben iemand met vele passies. Zo houd ik erg veel van muziek en speel ik het eigenlijk non-stop. Verder houd ik van sporten, met vrienden zijn en boven alles familie. Ik ben iemand die houd van reizen en nieuwe culturen leren kennen. Ik ben iemand die geen nee zegt tegen een feestje, echter eventjes alleen zijn om bij te tanken is ook wel erg fijn. 

Fysieke en mentale gezondheid staan bij mij erg hoog in het vaandel. Zo box en mediteer ik regelmatig, en een fitness sessie komt zo nu en dan ook in beeld. 

Eigenlijk is er maar een ding waar ik naar streef, dat is herinneringen maken met de mensen om me heen, de mensen van wie ik houd. Daarbuiten probeer ik ook mijn band met God zo sterk en persoonlijk mogelijk te houden.

Ik ben in 2019 ben ik verstrikt geraakt in de wereld van ondernemen. In eerste instantie was ik in 2019 begonnen met een e-commerce bedrijf, waar ik producten inkocht bij fabrikanten over de hele wereld en dan via bol.com verkocht. Vanuit deze keuze ben ik ook in de wereld van marketing terecht gekomen en was het de start voor interesse in de opleiding commerciële economie. Ik kwam er al echter snel achter dat wat ik deed met mijn bedrijf niet iets was waar ik een passie voor had. Echter begon de marketing mij steeds meer aan te spreken, met name de branche online marketing. Ik ben mij er toen dieper in gaan verdiepen, heb extra cursussen aangeschaft en dit jaar tijdens de skill ondernemerschap ben ik van start gegaan. Ik heb toen mijn business van top tot teen aangepast om zo een online marketing agency te worden.

Dit hele verhaal heeft toepassing op een ding en dat zijn mijn dromen. Ik droom ervan dat ik de wereld rond kan reizen, mijn geliefde mee kan nemen en dat we samen herinneringen kunnen maken. Ik droom ervan om mensen nieuwe hoop en een nieuwe start te kunnen geven. Ik droom ervan dat ik mensen zal motiveren en inspireren om hun dromen achterna te gaan en boven alles droom ik ervan dat wanneer de dag nadert dat ik deze wereld zal verlaten, ik met trots en dankbaarheid kan terugkijken. En dat wanneer ik voor de poorten van de hemel sta, God tegen mij zal zeggen: ‘Kom binnen mijn zoon, ik ben trots op je’.